Härlig publiciet i media

I senaste numret av Nollelva som är ute nu finns ett reportage och en annons om vårt fina märke med tillhörande Showroom. Det är väldigt roligt när media vill uppmärksamma oss. Nollelva gjorde ett reportage om Evy Alfridas Showroom som öppnade nyligen. Nu håller vi öppet ett par dagar i månaden och tiderna ser du här på vår hemsida. Du vet väl förresten att Evy Alfrida har egen design? Dessa kläder hittar du ingen annanstans och det är vi stolta över. Utöver detta så är vi återförsäljare åt det ljuvliga duntäcket från Happy Fluffy Cloud. Ett djurvänligt duntäcke. Köper du det via oss i Evy Alfrida showroom så får du hela 20% rabatt. Du kommer dessutom få det stora fluffiga täcket levererat hem till dig. Men först har du möjlighet att klämma och känna på det hos oss. Varmt välkommen till Evy Alfrida showroom i Norrköping.

Här kan du läsa artikeln online om du inte har tillgång till papperstidningen:

http://www.e-magin.se/paper/xsbtg6mm/paper/1#/paper/xsbtg6mm/24

Tack för en fantastisk invigning!

Ett varmt tack till alla våra kunder som besökte oss på invigningen den 25/1. Så många underbara människor på plats, fina lovord och lyckönskningar. Nu har vi en spännande tid framför oss, med mycket idéer och tankar för att utveckla Evy Alfrida. Även ett stort tack till våra familjer som har ställt upp och burit och kört grejer. Tusen tack för att ni var med och förgyllde vår dag⭐️💕!!

Evy Alfrida öppnar Showroom i Norrköping.

Efter några månaders jobb med mindre renovering, dekorerande, målande och iordningställande av Evy Alfrida Showroom i Norrköping så är vi nu äntligen redo att öppna.

Nu på lördag den 25/1 slår vi upp den lilla dörren (ja, dörren är liten men charmig) till Evy Alfridas showroom med shop i centrala Norrköping. Man finner oss på Skepparegatan 56 b som ligger mittemot Gustaf Adolfskolan. Hos oss kan du betala med kort eller med swish.

Vi har ett härligt sortiment av kappor, klänningar, stora och små sjalar (eller halsdukar då man kan använda det som vilket som), mössa, vantar, handledsvärmare, ljuvliga koftor, väskor och smycken som du får helt utan kostnad när du handlar hos oss (så långt lagret räcker).

Vi månar om våra kunder och vill att du ska få en härlig stund när du besöker oss. Vi bjuder på dryck och godis och hoppas att vi ses! Under fliken  showroom här på hemsidan ser du våra öppettider under Januari och Februari, fler öppettider kommer att läggas till.

Evy Alfrida öppnar upp showroom några dagar i månaden och vi anordnar även “väninnekvällar” där du och dina “tjejer” kan spendera en kväll som passar er. Då får väninnan som styr upp allt en gåva och en kväll utöver det vanliga utlovas. Maila oss på info@evyalfrida.se för mer information om väninnekvällar. Då öppnar vi upp enbart för DIG och dina vänner. Vi ser helst att man är MINST 6 personer för en väninnnekväll.