VI SKICKAR TILL HELA VÄRLDEN

Evy Alfrida klär kvinnor och tjejer över hela världen, därför erbjuder vi frakt till alla värdens hörn. Vänligen läs vår information om vilka regler som gäller för frakt och leverans innan du beställer. Vi vill också be dig läsa våra Försäljningsvilkor för att säkerställa att du blir nöjd och glad när du beställer Evy Alfrida-produkter.

Snygga och egendesignade kläder från Sverige till dig med kärlek ♥

Frakt

Inom Sverige betalar du endast 49 kr!

Bor du i ett EU-land tillkommer 99 kr i frakt. Bor du utanför EU tillkomer 199 kr i frakt. Vanligtvis har du varorna inom 1-3 dagar.

Vi skickar över hela världen, men om du bor i ett icke-EU-land kan det finnas extra avgifter som tullar, skatter och andra avgifter som måste betalas av dig som kund. Om du är osäker på vad som gäller för ditt land, hänvisar vi till ditt lokala tullkontor för att be om mer information om eventuella lokala avgifter.

Kontakta gärna oss vid eventuella frågor.

Leverans

Leveranstid beror på vilken del av världen vi skickar din order men inom Sverige brukar leveranstiden ligga på 1-3 dagar. Vi skickar alltid din beställning från oss inom 1-2 arbetsdagar från när vi mottagit din beställning och din betalning.